Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 15 гостей.

Карта сайту

Відбувся комунікативний тренінг для підлітків «Секрети ефективного спілкування»

Теги: Загальні

 Департамент освіти продовжує реалізацію проєкту «Психологічна підтримка учасників освітнього процесу під час війни», особливу увагу приділяючи роботі з підлітками.

28 березня 2023 року практичними психологами Харківського інклюзивно-ресурсного центру Харківської міської ради № 1 О. Ковальчук та Т. Соболь в режимі онлайн було проведено комунікативний тренінг для підлітків «Секрети ефективного спілкування».
   Метою тренінгу визначено розвиток комунікативних вмінь та ефективного спілкування школярів. Крім того, були поставлені завдання: ознайомитись із принципами міжособистісних стосунків, сприяти формуванню позитивного ставлення до співрозмовника, навчити раціонально й послідовно діяти в конфліктних ситуаціях.
   За допомогою самодіагностики учасники визначили свій власний стиль поведінки,  завдяки практичним вправам прийшли до розуміння існування різних точок зору в конфлікті. На прикладі моделювання ситуацій побачили, як некеровані емоції та відсутність культури спілкування впливають на взаємодію між людьми. Учасники тренінгу активно подискутувати щодо стилів поведінки під час спірної ситуації; шляхів конструктивного вирішення конфлікту та недопущення їх у майбутньому.
   Учасники тренінгу отримали навички, що сприятимуть кращій взаємодії між учнями, відкриють їм широкий простір для створення нового, більш якісного рівня комунікації.
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark