Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 8 гостей.

Карта сайту

Супервізійна підтримка психологів закладів освіти в умовах війни

Теги: Загальні

 Департамент освіти продовжує реалізацію проєкту «Психологічна підтримка учасників освітнього процесу в умовах війни».  22 та 23 березня 2023 року Харківським інклюзивно-ресурсним центром №1 проведено зустрічі супервізійних груп психологічної підтримки практичних психологів закладів освіти міста з метою інформаційної підтримки в формі пояснювальних моделей і рекомендацій, що допомагають зорієнтуватися в ситуації, що склалася та отримати уявлення про можливі способи дії.

   Піднімалися питання щодо організації роботи з агресивною поведінкою дітей підліткового віку, допомоги дорослим в питаннях мотивації дітей до навчання, активної життєвої позиції.
   Учасники продіагностували свій психоемоційний стан, актуальний рівень стресового навантаження. Пригадали та поділилися інструментами самопомічі, ознайомилися з презентацією про напрями засобів саморегуляції психофізичного стану.
   Практичні вправи, які були використані учасниками групи, сприяли розвитку навичок активного слухання імпульсів тіла, відновленню ресурсів, відпочинку.
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark