Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 15 гостей.

Карта сайту

Триває робота супервізійних груп психологічної підтримки педагогів міста під час війни

Теги: Загальні

 Департамент освіти продовжує реалізацію проєкту «Психологічна підтримка учасників освітнього процесу в умовах війни» з метою організації якісного психологічного супроводу освітнього процесу у військовий час та надання фахової допомоги й підтримки всім його учасникам. 

   Вишнева Ірина Миколаївна, директор Харківського інклюзивно-ресурсного центру №1, практичний психолог, психокорекційний педагог, сертифікований гештальт-терапевт провела супервізійну підтримку для двох груп педагогічних працівників закладів освіти Харкова. 
   13 березня 2023 року відбулася зустріч групи №1 психологічної підтримки для педагогів. Учасники плідно попрацювали над обговоренням тем: організаційні підходи в роботі вчителів щодо підвищення мотивації учнів до навчання, співпраця з батьками як умова створення якісного стимулюючого середовища для мотивації дітей.
   Під час зустрічі було проведено тренінгове заняття, спрямоване на особистісний розвиток учасників, ріст їх професійної та особистісної складової.  Розглядалися питання психологічної стійкості та вміння покладатися на себе
   15 березня 2023 року пройшла зустріч групи №2 психологічної підтримки педагогів. Актуальною темою для обговорення стала подія, пов'язана з агресивною поведінкою підлітків на вулицях міста Харкова. Учасники групи обговорили питання: «Чому виникла така ситуація?», «Хто повинен взяти на себе відповідальність?», «Які дії потрібно виконати, щоб запобігти подібним випадкам?. Як завжди, ведучою групи була приділена увага психоемоційному стану учасників, запропоновано практики для стабілізації та психологічної підтримки. 
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark