Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 7 гостей.

Карта сайту

Департамент освіти продовжує реалізацію проєкту «Психологічна підтримка учасників освітнього процесу під час війни»

Теги: Загальні

 07 березня 2023 року практичними психологами Харківського інклюзивно-ресурсного центру №1 Харківської міської ради (О. Ковальчук, Т. Соболь) у онлайн режимі було проведено комунікативні тренінги «Мотивація як запорука успіху» для двох груп підлітків.

   Упродовж тренінгових занять учасники  мали змогу усвідомити власні перешкоди на шляху до мрій,  ознайомитись із навичками планування й прогнозування власних досягнень, розвивати навички та вміння, необхідні для впевненої поведінки й ефективної взаємодії та налаштувати власне мислення на «хвилю» свого успішного «Я» в майбутньому.
   Під час практичної частини учасники виконали вправи «Крок до успіху»,  «Перешкоди та ресурси», «Джерело енергії»,  «Долаємо перешкоди», «Ловець благословень», кожна з яких була спрямована на відкриття в людині внутрішнього мотиваційного ресурсу, інтеграції та виходу із зони комфорту. Дуже важливим було те, щоб кожний із учасників зміг зазирнути й поринути у свій внутрішній світ та знайти саме свій «маяк самовдосконалення» та успішно крокувати в своє майбутнє.
   Активна, вмотивована та впевнена молодь є запорукою успіху нашої країни. Не можна залишатися на місці. Саморозвиток та самореалізація – це основні критерії здорової, успішної та щасливої людини.
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark