Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 11 гостей.

Карта сайту

Психологічні тренінги для підлітків «Самооцінка»

Теги: Загальні

 Департамент освіти продовжує реалізацію проєкту щодо надання психологічної допомоги всім учасникам освітнього процесу під час війни. Так, 24 січня 2023 року практичними психологами Харківського інклюзивно-ресурсного центру №1 Харківської міської ради О. Ковальчук, Т. Соболь у онлайн форматі було проведено комунікативні тренінги «Самооцінка» для двох груп підлітків. 

   У підлітковому віці спілкування стає центром життя. Спілкуючись з однолітками, підліток будує свою систему цінностей, як моральних, так і етичних. Він багато думає про майбутнє, про життя в цілому. По суті, це період становлення особистості. Кожен новий досвід спілкування вносить зміни в уявлення про себе, про життя.
   На заняттях психологи намагались допомогти підліткам краще пізнати себе, розвивати в них самосвідомість та адекватну самооцінку, виховувати самоповагу. Учасники тренінгів ознайомились із поняттям «психологічна рівновага», за допомогою практичних вправ відпрацювали способи формування здорової самооцінки, а також визначили засоби саморегуляції та підтримки позитивного образу власного «Я».
   Тренінги викликали значний інтерес серед учасників, підлітки  отримали новий досвід спілкування, позитивні емоції.
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark