Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 7 гостей.

Карта сайту

Вітання з Новим роком та Різдвом Христовим директора Департаменту освіти Ольги Іванівни Деменко

Теги: Загальні

 Дорогі діти, шановні батьки та педагоги!


   Новорічно-різдвяна пора – це час очікування дива, здійснення найзаповітніших мрій. Пора, осяяна теплотою святкових привітань та вірою в світле майбутнє. Ми входимо у новий відлік часу, водночас оцінюємо й аналізуємо пройдене, підбиваємо підсумки року, що минає. 
   Проводжаючи 2022, розуміємо, що він став темним періодом в історії нашого рідного міста та України, а для всіх нас ˗ найскладнішим роком випробувань, що згуртував нас та перевірив на міцність. 
   Дякую колегам-освітянам за їх складну працю, за велике серце та любов до наших дітей. З перших днів навали ви показали свою сміливість та відданість професії. Кожен із вас зайняв свою лінію оборони: хтось захищає рідну землю зі зброєю,  інші – працюють заради дітей у надскладних умовах. Водночас ми любимо, знаходимо радощі в простих речах, занурюємося в себе, щоб зрозуміти, хто ми є і заради чого живемо та боремося! 
   Дорогі наші діти! Ви і є те саме дороге, заради чого ми б'ємося зі злом. Цьогоріч більше, ніж будь-коли, хочеться вам побажати новорічних та різдвяних казок, мирних добрих днів, зігрітих душевним теплом і любов’ю. Ми дуже скучили за вами, мріємо про якнайшвидшу радісну зустріч, нові емоції та щастя. Бажаю вам здійснення усіх заповітних бажань і творчих успіхів! 
   Шановні батьки! Дякую за розуміння, підтримку та допомогу! Ми ˗ разом, ми – одна сім’я. 
   Напередодні нового року прийнято загадувати бажання та вірити, що вони обов’язково здійсняться. Хай рік прийдешній і різдвяні свята будуть щасливими для кожного, принесуть спокій і злагоду, виправдають надії та прагнення, обдарують щедрою долею, міцним здоров’ям, любов’ю й затишком в оселях. 
   Хай 2023 рік для всіх нас стане роком Перемоги, благополуччя та процвітання!


   З повагою та найкращими побажаннями –
    директор Департаменту освіти                                                         О.І. Деменко
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark