Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 10 гостей.

Карта сайту

Пройшли засідання супервізійних груп психологічної підтримки практичних психологів закладів освіти міста

Теги: Загальні

 У рамках реалізації проєкту Департаменту освіти «Психологічна підтримка учасників освітнього процесу в умовах війни» 14 та 15 грудня пройшли засідання супервізійних груп психологічної підтримки практичних психологів закладів освіти міста.  В них взяли участь 50 фахівців. 

   Учасниками обговорювалися особливості діагностики, профілактики та корекції травматичного та посттравматичного стресового розладів. Запропоновано широкий спектр практичних рекомендацій, які будуть ефективними в роботі шкільних психологів (соціальних педагогів) з педагогами, учнями, батьками та іншими особами, що постраждали в ситуації соціально-політичної кризи в країні з метою подолання стресу та запобігання віддалених ефектів та наслідків посттравматичних симптомів.
   Традиційно в групі проводилися вправи на стабілізацію чотирьох рівнів сприйняття (когнітивно-смисловому, тілесному, емоційному, творчому (образному).  Результатом роботи учасників групи стало повернення себе до ресурсного стану, наповнення, усвідомлення процесів діяльності організму.
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark