Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 11 гостей.

Карта сайту

Відбулася чергова зустріч групи психологічної підтримки для педагогів

Теги: Загальні

 У рамках реалізації проєкту Департаменту освіти «Психологічна підтримка учасників освітнього процесу в умовах війни» було вирішено створити інтерактивну групу психологічної допомоги для харківських учителів. Бажаючих виявилося багато, тому їх об’єднали у три  групи інтерактивної  підтримки – супервізії, які будуть проводити кваліфіковані спеціалісти-психологи двічі на місяць на платформі ZOOM. Під час 2-годинної розмови кожен з педагогів зможе поділитись своїми проблемами, поставити будь-які запитання, отримати психологічну допомогу та поспілкуватися з колегами й отримати допомогу від фахівців психологічної служби.

   1 грудня пройшла чергова зустріч групи підтримки для педагогів, в якій взяли участь 13 осіб. Ведучою зустрічі була Вишнева Ірина Миколаївна, директор Харківського центру, практичний психолог, психокорекційний педагог, сертифікований гештальт-терапевт.
   Для обговорення обрана досить актуальна тема ˗  «Стан втомлюваності, непередбачуваності, виснаженості та їх вплив на психофізіологічні відчуття».
   Розглядалися питання відповідальності за свої та дії й вчинки інших людей, як не відчувати докорів  за те, на що ми не можемо вплинути, підтримка власних кордонів, наповнення ресурсом.
   Тепла атмосфера спілкування у групі сприяла відкритості, створенню безпечних умов для саморозкриття, самопізнання педагогів.
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark