Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 6 гостей.

Карта сайту

Відбулося вступне заняття групи супервізійної та психологічної підтримки педагогів міста

Теги: Загальні

 Важливою умовою збереження психічного здоров’я учасників освітнього процесу є психологічна допомога та емоційна підтримка педагогічних працівників. Саме цьому питанню було присвячене вступне заняття супервізійної онлайн групи, що було проведене 9 листопада 2022 року командою психологів Харківського інклюзивно-ресурсного центру за ініціативи Департаменту освіти Харківської міської ради. 

   Директор ІРЦ Вишнева Ірина Миколаївна наголосила на важливості забезпечення психологічної стійкості учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану та запросила до участі у безкоштовних групах психологічної підтримки педагогів, батьків та підлітків Харкова. 
   Успенська Віра Володимирівна, практичний психолог центру, більш детально ознайомила з роботою груп  психологічної підтримки для підлітків та батьків, відповіла на запитання щодо їх організації. 
   Учасники групи безпосередньо під час заняття змогли сфокусуватись на своїх труднощах, отримали інформаційну та емоційну підтримку від супервізора Вишневої І.М. та групи.
   У ході онлайн зустрічі присутні склали перелік  внутрішніх та зовнішніх ресурсів педагога, які допомагають у складних ситуаціях відновити емоційний стан та адаптуватися до нових обставин. Виконання вправи «Марафон» було спрямовано на пошук власних ресурсів для стабілізації емоційного стану. 
 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark