Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 3 гостя.

Карта сайту

30 вересня - Всеукраїнський день бібліотек

Теги: Загальні

 XXI століття – час мобільних телефонів, планшетів, ноутбуків та всесвітньої мережі. Звичайно, зараз активно використовуються електронні версії книг, але завантажена література залишається безликою. Книги можуть оживати й говорити лише тоді, коли береш їх у руки. Тільки тоді захоплюють світом загадкових пригод та незвичайних подорожей, розкривають таємниці історії, навчають любити та цінувати життя, викликають емоції: любов, ненависть, чесність, повагу, сміливість, співчуття…  

   Бібліотека – це велика планета книг, а головними гідами цієї планети є бібліотекарі. Спасибі їм за дбайливе зберігання та ставлення до скарбниці знань, невичерпного джерела освіти, царства мудрості.  
   Дорогі бібліотекарі та поціновувачі літератури, вітаємо вас із Всеукраїнським днем бібліотек!  
   У цей день хочеться побажати людям прагнути до знань, цінувати та передавати поколінням досвід минулих років, накопичений і збережений у книгах. Хранителям книжкового храму бажаємо здоров’я, добробуту, щастя. Хай ваша мудрість допомагає вам у роботі. Гарних вам читачів, усіх благ і миру! 
   У закладах освіти міста відбулися різноманітні тематичні онлайн-заходи до Всеукраїнського дня бібліотек. На сайтах управлінь та закладів освіти, на сторінках у соціальних мережах розміщені привітання, фото-, та відеоколажі з нагоди свята.
   За доброю традицією, творчі роботи освітян міста до Всеукраїнського дня бібліотек розміщені на каналі «Харків надихає» за тегом #День_бібліотек.
 

 

 

   

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark