Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 8 гостей.

Карта сайту

Урочисті заходи з нагоди Дня працівників освіти

Теги: Загальні

 29 вересня відбулися урочисті заходи, присвячені прийдешньому Дню працівників освіти. Із професійним святом вчителів та викладачів привітав Харківський міський голова Ігор Терехов. Він подякував їм за те, що міцно тримають освітній фронт і надають місту всіляку допомогу. Хтось із перших днів війни займається волонтерством, хтось готує їжу для військових та бійців тероборони, хтось приводить до ладу розбиті заклади освіти, а хтось зі зброєю в руках захищає незалежність та цілісність України на передовій.

   «При цьому ви не забуваєте навчати наших дітей. Дякую від усієї душі за те, що ви виховуєте їх справжніми українцями, прищеплюєте любов до Батьківщини та даєте знання, які їм дуже потрібні в житті. Я з особливим трепетом вітаю вас із професійним святом. Дуже хочу, щоб у вас завжди був позитивний настрій. Ми обов'язково переможемо, відновимо кожну школу та кожний заклад вищої освіти. Вони стануть ще кращими та красивішими, ніж були. І, звичайно, ми всі разом відбудуємо наш улюблений та рідний Харків», - наголосив Ігор Олександрович.
   Кращим педагогам міста Ігор Терехов вручив Почесні грамоти Харківської міської ради та Подяки міського голови.
   Освітян привітали авторською піснею Анна Лук’янченко, учителька англійської мови школи № 104 Індустріального району, та заслужені артисти України Ян Костирко та Наталя Шкурко.
 

 

 

   

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark