Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 11 гостей.

Карта сайту

День знань у харківських школах

Теги: Загальні

 Першовересень традиційно дає старт новому навчальному року та об’єднує всіх харків’ян у єдину родину, кличе учнів у неосяжну країну знань, а педагогів – до найулюбленішої та найвідповідальнішої праці.
   Проте цьогоріч це всенародне свято з присмаком смутку й болю: війна увірвалася в кожну сім’ю, покалічила долі, зруйнувала майбутнє. Українському народу випало надважке випробування. Найкращі сини та доньки країни наразі відстоюють незалежність, цілісність нашої держави ціною свого життя, показуючи приклади неймовірного героїзму...

    Попри все, сьогодні в закладах освіти міста в онлайн-форматі пройшли урочистості з нагоди початку нового навчального року.  
    Шкільний дзвінок покликав до віртуальних парт 116 тисяч школярів міста, майже 7 тисяч з яких – першокласники, а 700 учнів – переселенці. 
    Перший урок у всіх закладах освіти був присвячений темі «Ми українці: честь і слава незламним!». Школярі долучилися до Всеукраїнського уроку «Повертаюся до навчання» з українськими зірками та взяли участь у різноманітних квестах, віртуальних подорожах, іграх, вікторинах та флешмобах.

 

Прикріплений файлРозмір
Фотозвіт 01-09-2022.pdf7.28 Мб
Перейти вгору Share/Save/Bookmark