Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 9 гостей.

Карта сайту

Вітання директора Департаменту освіти Ольги Іванівни Деменко з 1 Вересня

Теги: Загальні

 Дорогі учні, шановні батьки, колеги-освітяни!

   Першовересень урочисто відкриває двері в школу – оберіг дитинства, храм науки, осередок мрій та натхнення. Новий навчальний рік уже приготував для юних розумників нелегкі, але такі цікаві дороги – до знань, до нових звершень. 

   У цей святковий день особливою увагою оточуємо першокласників, для яких тільки починається велика дорога у світ знань, і тих, хто переступає поріг випускних класів. Для них новий навчальний рік стане першою віхою на шляху вибору професії. Бажаю всім школярам наполегливо опановувати основи наук, відчувати радість пізнання, невпинно прагнути до відкриттів. 

  Незмінною традицією є повернення в Країну знань батьків. Мудрості вам, терпіння та бажаних перемог! Висловлюю глибоку вдячність за любов, розуміння, підтримку. 

   Цьогоріч Свято знань крає серце кожного з нас сумними подіями. Війна чорним лиховісним птахом увірвалася в мирне життя харків’ян. Українські воїни ціною власного життя продовжують виборювати Перемогу, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність держави. Сьогодні ми будуємо Україну завтрашнього дня. Якою вона буде, залежить від цінностей, що зуміємо виплекати в серцях наших дітей. 

  Освіта – найпотужніша зброя сучасності. Учителі Харкова на освітянському фронті роблять все можливе, аби, попри жахи війни, учні все ж отримували якісні знання. Дистанційне навчання – це вимушений крок у ситуації, що склалася через постійну небезпеку для нашого міста. Досвід його організації з використанням цифрових технологій освітяни мають. А ще – лікують словом, учать долати випробування, тримати удари долі та боротися, надихають власним прикладом, підіймають дух. Учать любити життя, Батьківщину, рідне місто! 

 Шановні колеги! Хай же на цьому благородному шляху вас завжди супроводжують успіхи. Хай щедрою буде до вас доля, оминають життєві негаразди, а ваші серця зігріває людська довіра та любов. 

   Тож зі святом усіх нас, дорога освітянська родино!


   З повагою
   Директор Департаменту освіти                         О.І. Деменко

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark