Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 11 гостей.

Карта сайту

24 серпня – День Незалежності України

Теги: Загальні

 У генетичному коді українців закладено прагнення до незалежності. Це дає нашому народу наснагу та сили залишатися собою в буремні часи.

  Незалежність передусім пов’язана з новими можливостями та торжеством прав людини. Це наш шанс на щастя та мир, змога дихати на повні груди повітрям свободи після століть неволі, несправедливості та репресій.
  24 серпня 1991 року відбулося відновлення державності України, що увінчало тривалий шлях нашого народу до самостійності, оплачений незліченною кількістю років втраченої свободи тих, хто сидів у таборах та в’язницях, хто віддав життя за ідею вільної Батьківщини. 
   У 31 річницю незалежності України знову нам доводиться відстоювати прагнення жити у власному домі та право творити власне майбутнє зі зброєю в руках. Українці змушені захищати від російської агресії територіальну цілісність та суверенність України. Це боротьба не лише за людей та територію, а й за право бути собою, вільно вирішувати, як жити, у що вірити, куди прагнути і яке майбутнє обирати. 
   Освітяни Харкова тримають стрій! Щодня власним прикладом доводять незламність нашої нації. Багато хто боронить Батьківщину на фронті, інші – волонтерять, оберігають свободу в тилу: стають донорами, приймають переселенців, надають психологічну допомогу. На рівні з дорослими наші маленькі харків’яни наближають жадану перемогу добрими справами. 
   Ми продемонстрували світу, що Україна відбулася як держава, здатна утверджувати демократичні цінності, відстоювати свободу, гідність, захищати свій суверенітет та територіальну цілісність. Слава Україні!
   Більше історій про учителів, які оберігають свободу та майбутнє України на фронті, про дорослі вчинки маленьких українців і про подвиги всіх тих педагогів та здобувачів освіти, які наближають нашу ПЕРЕМОГУ на нашому Telegram-канал «Харківські герої освітнього фронту».
 

 
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark