Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 2 гостя.

Карта сайту

Вітання директора Департаменту Освіти Харківської Міської Ради Деменко Ольги Іванівни з нагоди закінчення 2021/2022 навчального року

Теги: Загальні

 

 Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки!

 


   Війна несподівано увірвалася в наше життя руїнами, жахом, ущент розбивши найзаповітніші мрії та сподівання, проте не зламала нашу волю до перемоги, віру в світле майбутнє. Ми вистояли, як і наше незламне героїчне місто, та в надважких умовах продовжили навчальний процес. Дякую всім і вітаю із закінченням навчального року! На жаль, цьогоріч ми не зможемо зібратися на традиційному святі, тож хай дзвоник, що символізує подолання ще однієї сходинки шкільних знань, пролунає для нас віртуально!
   Дорогі діти! Хочу подякувати за наполегливість, старанність у навчанні! Для вас розпочинається пора шкільних канікул. Бажаю вам добре відпочити та набратися сил перед новим навчальним роком. 
   Дорогі випускники! Залишаються позаду ваші шкільні роки – безтурботна та щаслива пора життя. На вашу долю випали непрості випробування, але, попри все, вірю, що ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте успішну долю. Пам’ятайте: своїми ідеями, знаннями, творчістю, працьовитістю ви творите майбутнє рідного міста! 
   Глибоко вдячна освітянам! У надскладний час ви продовжуєте вкладати у вихованців душу та серце, своєю любов’ю та невтомною працею допомагаєте пізнавати світ, прищеплюєте найвищі моральні цінності, навчаєте та навчаєтесь, примножуючи здобутки Харкова як інтелектуальної столиці. 
   Шановні батьки! Ви завжди поруч, разом із дітьми ділите переживання та радієте успіхам! Прийміть слова щирої вдячності за мудрість, чуйність та розуміння. 
   Бажаю всім, хто сьогодні святкує в Харкові закінчення навчального року, міцного здоров’я, щастя, успіхів! 
   Миру нам усім!


 

 

   З любов’ю та повагою 

 

   Директор Департаменту освіти                                      О.І. Деменко

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark