Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 10 гостей.

Карта сайту

Стартувала Школа резерву управлінців

Теги: Загальні

 За ініціативи Департаменту освіти Харківської міської ради 16 лютого 2022 стартував міський освітній проєкт «Школа резерву управлінців». 

   Відповідно до наказу до Школи резерву були зараховані 43 педагоги закладів загальної середньої освіти міста. Програма навчання слухачів розрахована на два роки, сплановані форми роботи ‒ лекції, семінари, практичні заняття та стажування. Навчання майбутніх управлінців буде проходити на базі провідних закладів освіти Харкова.
   Відкрила Школу резерву директор Департаменту освіти Ольга Іванівна Деменко, яка привітала присутніх та зазначила, що головна мета функціонування курсу – підготовка кадрового потенціалу управлінців для сфери освіти міста. 
   Ольга Іванівна провела установчий семінар «Адміністративний менеджмент в освіті. Структура та загальна характеристика законодавства в галузі освіти», під час якого ознайомила слухачів з нормативно-правовими основами управління закладом освіти, основними напрямами, пріоритетами, завданнями та механізмами реалізації державної політики у галузі освіти. Під час заходу також обговорювалися актуальні питання підготовки молодих педагогів до інноваційної діяльності в умовах реформування освіти. 
   Симоненко Ніна Іванівна, директор Харківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 132, на базі якої відбулося перше заняття, презентувала роботу закладу освіти. 
  

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark