Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 1 гость.

Карта сайту

Відбувся семінар для новопризначених керівників закладів загальної середньої освіти

Теги: Загальні

 14 лютого 2022 року на базі Харківського центру професійного розвитку педагогічних працівників Департаментом освіти Харківської міської ради проведено семінар за темою: «Управлінська діяльність керівника щодо формування позитивного психологічного клімату в школі», в якому взяли участь новопризначені керівники закладів загальної середньої освіти Харкова.

   Секретами успішного вирішення конфліктів із присутніми поділилася Ходикіна Юлія Юріївна, кандидат психологічних наук, доцент кафедри психологічної та педагогічної антропології Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди. Разом з учасниками семінару було розібрано поняття «конфлікт», способи його вирішення, види конфлікту та його причини виникнення.
   Жванія Тарас Валеріанович, кандидат психологічних наук, доцент кафедри психології Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди, рекомендував освітянам інструменти з профілактики емоційного вигоряння. Ним було здійснено теоретичний аналіз причин, чинників, форм та рівнів професійного вигоряння особистості, окреслено шляхи та засоби діагностики. Обґрунтовано негативний вплив дії цього феномена на психічне здоров’я особистості, її становлення та подальший професійний розвиток. 
   Під час обговорення вищезазначених питань панувала атмосфера довіри, взаєморозуміння та взаємопідтримки.
  

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark