Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 1 гость.

Карта сайту

Відбувся семінар для вчителів з географії

Теги: Загальні

 Відповідно до плану роботи КЗ «Харківський центр професійного розвитку педагогічних працівників Харківської міської ради» з метою підвищення професійної майстерності педагогічних працівників, оволодіння новими знаннями, сучасними компетенціями, методами та технологіями навчання 10 лютого 2022 року проведено вебінар за темою «Картографічна компетентність учнів».

   Участь у ньому взяли понад 100 вчителів географії закладів освіти та представники методичних служб міста. 
   У якості спікера на захід було запрошено Прасул Юлію Іванівну ‒ заступника декана з навчально-методичної роботи факультету геології, географії, рекреації і туризму Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, завідувача кафедри фізичної географії і картографії, доцента, кандидата географічних наук. 
   Вона здійснила аналіз тестових завдань ЗНО, вказала на типові помилки, яких допускаються учні та навела приклади виконання географічних завдань на визначення координат на топографічних картах, вимірювання відстаней, використання масштабів. 
   Особливу увагу звернула на формування вмінь розв’язувати олімпіадні задачі, поділилася досвідом використання інтернет-ресурсів у процесі навчання географії.
   Учасники семінару мали змогу обмінятися думками щодо актуальності проблематики заходу, поставити запитання спікеру. Під час рефлексії учасники залишили позитивні відгуки про захід та побажання наступних зустрічей.
   

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark