Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 16 гостей.

Карта сайту

Про проведення марафону «Челендж на кожен день: мовне натхнення по-харківськи»

Теги: Загальні

 Департамент освіти Харківської міської ради запрошує школярів, вихованців закладів позашкільної освіти, батьків та педагогів у жовтні долучитися до марафону «Челендж на кожен день: мовне натхнення по-харківськи». Звертаємо увагу, що дошкільнята в цьому марафоні не беруть участь.

   З 1 по 12 жовтня 2024 року пропонуємо учасникам надіслати авторську ідею челенджу, який допоможе вам особисто або вашому класу вдосконалювати мовні навички. Це може бути будь-який цікавий формат: від щоденних завдань до творчих проєктів чи командних змагань.
   У короткому відео (горизонтальному, тривалістю до 2 хвилин, з розширенням .mp4) учасник або група учасників мають пройти такі кроки:
   1) назвати ім’я, прізвище, клас, заклад освіти (якщо робота колективна, клас та заклад освіти);
   2) озвучити назву челенджу, описати його ідею;
   3) визначити терміни виконання (тривалість челенджу має бути від тижня до двох);
   4) вказати, чи виконуватиме завдання самостійно або в команді, озвучити конкретний результат, якого хочете досягти.
   Найцікавіші ідеї учасники освітнього процесу зможуть переглянути в цей час в Telegram-каналі «Харків надихає» та на Facebook-сторінці Департаменту освіти.
   З 15 по 29 жовтня учасники, роботи яких опубліковані в соціальних спільнотах Департаменту освіти, надсилають відеозвіт (горизонтальний, тривалістю до 3 хвилин), у якому діляться результатами та враженнями від виконання челенджу.
   Запрошуємо долучитися до нашої ініціативи. Чекаємо на ваші оригінальні ідеї (електронна пошта – kharkiv.challenges@ukr.net) у зазначені вище терміни.  Рекомендуємо розміщувати роботи учасників у своїх спільнотах із позначенням спільноти Департаменту освіти Харківської міської ради та хештегом  #Челендж_на_кожен_день.
   Щоденні челенджі – це можливість разом з іншими надихатись, ділитись відкриттями й відчувати підтримку кожного, хто разом з вами відкриває чарівний світ української мови. 
   Даруймо одне одному справжнє мовне натхнення, бо лише у взаємодії стаємо сильнішими!
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark