Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 2 гостя.

Карта сайту

Вітання директора Департаменту освіти Ольги Іванівни Деменко з початком навчального року та Днем знань

Теги: Загальні

 

 

Дорога освітянська родино!


   Щороку перший вересневий день наповнюється мелодійними звуками шкільного дзвоника, а вулиці нашого рідного Харкова розквітають від дитячого щебету, щирих усмішок та чарівної палітри осінніх квітів. Не буде винятком у цей непростий час і цьогорічне свято. Воно буде іншим: зі звуками сирен, із переживаннями за близьких... Проте однаково – свято!

   Щиро вітаю вас з початком нового навчального року, з Днем знань – всенародним святом мудрості, добра та натхнення! 

   Для когось цей рік у школі буде першим, для когось – останнім чи черговим, але день, яким він розпочинається, однаково зворушливий і незабутній. Найбільше хвилюються найменші школярі та їхні батьки. 

   Дорогі першокласники! На вас чекає незвідана та повна загадок Країна знань. Бажаю вам бути допитливими, старанними, енергійними, добрими, дружними – тоді шкільні роки будуть наповнені дивовижними відкриттями й щасливими моментами. 

   Любі випускники! Для вас цей рік буде особливим і вирішальним. Пам`ятайте, що це час для обдуманих рішень, які впливатимуть на ваше подальше життя. Збережіть у своїй пам’яті шкільні роки як неоціненний дарунок долі.

   Бажаю всім школярам натхнення, успіхів, жаги до знань. Творіть, вивчайте нове й незвідане! Пам’ятайте, що вас люблять і чекають у рідній школі.

   Шановні колеги! Щира вдячність за кожен урок, за кожне слово підтримки, за вашу щоденну боротьбу за знання та світле майбутнє наших дітей. Ваш внесок у нашу перемогу та відбудову країни неоціненний. Хай у ваших серцях буде тепло й сонячно від людської вдячності, новий навчальний рік пройде під безхмарним, мирним небом та омріяна зустріч у шкільних стінах відбудеться якнайшвидше! 

   Ми разом, і разом подолаємо всі труднощі.




   З повагою та любов’ю –

   директор Департаменту освіти                 Ольга ДЕМЕНКО

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark