Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 1 гость.

Карта сайту

МОН пропонує до громадського обговорення проєкт наказу про зміни до типового переліку комп’ютерного обладнання для закладів освіти

Теги: Загальні

 Міністерство освіти і науки пропонує до громадського обговорення проєкт наказу «Про затвердження Змін до Типового переліку комп’ютерного обладнання для закладів дошкільної, загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти». 

   У зв’язку з постійними зовнішніми обставинами, що унеможливлюють фізичне знаходження дітей у закладах освіти (війна, карантинні обмеження тощо), а також із появою можливостей обміну досвідом між учасниками освітнього процесу в міжнародному контексті, набуває важливості дистанційне навчання / зустрічі, що вимагають від комп'ютерних пристроїв можливості підтримувати стабільний відеозв'язок, використання хмарного сховища тощо. У зв'язку з цим, існує потреба в оновленні вимог до комп'ютерного обладнання для закладів освіти, оскільки за наявними технічними специфікаціями є можливість придбати лише обмежену лінійку девайсів, що не завжди відповідає потребам учасників освітнього процесу, а іноді є занадто дорогим рішенням для конкретного закладу освіти. Відтак, підготовлено проєкт відповідного документу.
   Зауваження та пропозиції до зазначеного проєкту Змін до Типового переліку комп’ютерного обладнання для закладів дошкільної, загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти» приймаються у довільній формі до 30 липня 2024 року.
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark