Статистика сайту

Сейчас на сайте 1 пользователь и 79 гостей.

Карта сайту

Про проведення освітньої акції «Шлях до 200: надихаючі історії випускників»

Теги: Загальні

 У липні на Telegram-каналі «Харківські герої освітнього фронту» додано рубрику “Шлях до 200 балів: надихаючі історії харківських випускників”, де ми із задоволенням розмістимо історії тих випускників, які в цих надскладних умовах знайшли віру, сили, натхнення й продемонстрували неймовірну самоефективність, щоб упевнено рухатися до своєї мети й показати під час НМТ свій найкращий результат. Історії тих випускників, які вкотре довели, що максимальні бали на НМТ не фортуна та лотерея, а роки наполегливої та цілеспрямованої підготовки. Історії, які доводять, що немає нічого неможливого, та допомагають усвідомити просту істину: досягає той, хто працює, і передусім над собою.

   Надання історій не є обов’язком випускників, проте переконані, що серед талановитої харківської молоді буде чимало тих, хто захоче поділиться своїм досвідом з майбутніми випускниками. Історію може надіслати як сам випускник, якому вдалось набрати 200 балів хоча б з одного предмету, так і члени педагогічного колективу або батьки. Формат матеріалу на вибір: текст+фото або відео (горизонтальне, формат .mp4).  
   Пропонуємо орієнтовну тематику: зазначити прізвище, ім’я, випускниками якого закладу є, які досягнення всеукраїнського та міжнародного рівня мають, ким себе хочуть бачити тріумфатори НМТ у майбутньому, як готувалися до НМТ та які секрети знають, щоб подолати труднощі на шляху до успіху тощо.  
   Матеріали просимо надсилати на електронну пошту educationheroes@ukr.net протягом липня.
   Історії тріумфаторів НМТ будуть розміщені на каналі “Харківські герої освітнього фронту” та сторінці Facebook Департаменту освіти.

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark