Статистика сайту

Сейчас на сайте 1 пользователь и 77 гостей.

Карта сайту

Урочистості для випускників закладів освіти Немишлянського та Індустріального районів

Теги: Загальні

 Випускний вечір – це довгоочікувана, важлива та незабутня подія, на яку, напевно, кожен із нетерпінням чекає протягом років навчання. Це момент, коли школярі святкують завершення одного етапу та початок нового. Свято, коли всі відчувають суміш радості, смутку, ностальгії та трохи сумнівів щодо майбутнього. 

   20 червня випускні вечори проведено для одинадцятикласників закладів освіти Немишлянського та Індустріального районів. Випускників, педагогів та батьків привітав Харківський міський голова Ігор Терехов. Він подякував батькам і вчителям за наполегливу працю, а також висловив гордість за учнів, які, попри складні обставини, успішно закінчили шкільний етап навчання.
   «Сьогодні ви робите перший крок у доросле життя. На вашому шляху вже випало багато випробувань, але, незважаючи на все, ви продовжували вчитися. Хочу побажати кожному з вас щасливої долі, здійснення мрій і мирного неба! Невдовзі хтось поїде на навчання в інше місто чи країну, але я впевнений, що ви повернетесь і ми разом будемо відбудовувати наш славетний Харків!» – зазначив Ігор Терехов.
   Мер вручив найкращим школярам відзнаки за досягнення в навчанні та пам'ятні медалі «Випуск-2024» з написом «Пишаюся твоєю незламністю!».
   Школярі Немишлянського району продовжили Книгу медалістів Немишлянського району незламного Харкова, доповнивши її своїми світлинами на згадку про себе. Їхні побажання та спогади стали невід'ємною частиною цієї книги, надихаючи на подальші досягнення в рідному місті.
 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark