Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 20 гостей.

Карта сайту

Свято останнього дзвоника в закладах освіти Харкова

Теги: Загальні

 31 травня в закладах освіти міста проведено свято останнього дзвоника, яке символізує закінчення навчальної пори.

   Харківський міський голова Ігор Терехов привітав з закінченням навчального року учнів у підземній школі та в метрошколі.
   Мер також подякував освітянам, які з перших днів широкомасштабного вторгнення рф, незважаючи на постійні обстріли, продовжують виконувати свою роботу. 
   «Я вітаю всіх з початком канікул! І дуже хочу, щоб, попри всі ті жахи, які відбуваються навколо, наші діти змогли відпочити. Дехто з малечі вже розказав мені, що збирається поїхати до моря та в Карпати. І це дуже добре, бо треба хоч трохи відволіктися і набратися сил там, де зараз безпечніше. Водночас я вірю і розраховую, що наші партнери почують нас і нададуть сучасні системи ППО Харкову, щоб ми мали змогу в подальшому відкрити звичайні школи, а не були вимушені продовжувати будувати підземні», - зазначив Ігор Терехов.
    Загалом цього року в Харкові випускниками стали 7,5 тис. одинадцятикласників, а свій перший в житті шкільний рік завершили 7,3 тис. дітей. Третій рік поспіль переважна більшість харківських школярів, за винятком тих, хто навчається у метрошколі, або у яких у навчальних закладах є протирадіаційні укриття, не мають змоги відсвяткувати його разом на улюблених шкільних подвір`ях. Війна розлучила шкільних друзів, розкидала світом класи, відібрала радісний гомін святкової лінійки.
   Проте завдяки сучасним технологіям школярі, педагоги та батьки мали можливість організувати зустрічі однокласників або об'єднатися всією шкільною спільнотою онлайн, обмінятися привітаннями від однолітків, учителів та батьків.
   Учні та педагоги надсилали вітання одне одному в месенджерах, створювали колажі, листівки та відеофільми про шкільне життя. 
   З інформацією про проведення заходу можна ознайомитися на веб-сайтах, сторінках Facebook та Telegram адміністрацій районів, управлінь та закладів освіти. 
   Щиро бажаємо всім мирного неба та щедрої долі, особистих перемог та реалізації задумів, невичерпної енергії та оптимізму.
 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark