Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 63 гостя.

Карта сайту

Дякуємо учасникам освітньої акції «Без сім’ї та свого роду немає нації, народу»

Теги: Загальні

 Кожна людина існує лише в роді, для роду та через рід. Департамент освіти Харківської міської вдячний всім, хто активно долучився до освітньої акції «Без сім’ї та свого роду немає нації, народу». 10136  часників освітнього процесу протягом травня надіслали свої роботи та довели, що родина – найтепліше слово, яке зігріває кожного, дає надію та сподівання; найміцніша фортеця, яка захищає кожного; найчистіше джерело, водами якого живиться повноводна річка держави; найкраща вихователька молодого покоління; невтомна плекальниця високої духовності та гуманізму, національного духу та патріотизму. 847 робіт опубліковані у Telegram-каналах «Харків надихає» та «Харківські герої освітнього фронту», та близько 300  – у інших спільнотах Департаменту освіти.

   Щиро дякуємо всім, хто надіслав смаколики для наших захисників з нагоди Великодня та Всесвітнього дня щедрості. Завдяки вашій великодушності наші воїни могли скуштувати великодні паски та відчути родинне тепло й підтримку в це світле свято.
   Наше родинне дерево – це яскрава та барвиста картина, що відображає багатогранність наших зв'язків та спогадів. Кожна гілочка цього дерева представлена особливою людиною, яка принесла до нашого життя свою унікальну енергію та любов. Наші коріння заплетені в глибині часу, але гілки тягнуться до сучасності, наповнюючи нас силою та підтримкою. Щиро дякуємо всім учасникам, які взяли участь в номінації "Без сім'ї та свого роду немає нації, народу". У своїх роботах ви розповідали про родинні династії, презентували родинні дерева та вміння, розкривали значення сімейних зв'язків і традицій, які передаються з покоління в покоління. Ваші матеріали демонстрували єдність та згуртованість членів ваших родин та нагадували про важливість родинного тепла, яке ми завжди можемо знайти серед своїх близьких.
   Дякуємо тим учасникам, які перебувають за межами України та в номінації “Українська культура завойовує світ” поділились історіями з власного досвіду про те, як вдається знайомити іноземців з українською культурою, популяризувати наші традиції, підтримувати Батьківщину, перебуваючи за тисячі кілометрів, та закохувати в те, що має цінність для нас, українців. Ви відкриваєте світові унікальність української культури та даруєте людям по всьому світу шматочок нашого неповторного культурного багатства.
   Наші воїни – справжні герої, які щодня ризикують своїм життям заради нашого миру та безпеки. Дякуємо всім учасникам освітнього процесу, які долучились до номінації "Від щирого серця – нашим захисникам": надсилали маскувальні сітки, засоби гігієни, обереги, листівки, смаколики тощо. Сподіваємось, що завдяки вам воїни відчули тепло, захист, вдячність та підтримку, які йдуть до них від щирих сердець юних та дорослих харків’ян.
   Хай щедрість кожного з вас повертається до вас удвічі більше, а добро, яке ви сієте, росте та процвітає довкола! Хай кожен із нас пам'ятає своє коріння та передає цю духовну спадщину нашим нащадкам, виховуючи майбутнє покоління з любов'ю, милосердям, розумінням та великими відкритими серцями.
   ДЯКУЄМО УСІМ, ХТО ПІДТРИМАВ НАШУ ІНІЦІАТИВУ, ділився матеріалами зазначеної тематики на особистих сторінках та сторінках Facebook своїх закладів освіти з тегом  #Родина_нація_народ_2024.
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark