Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 60 гостей.

Карта сайту

Дякуємо учасникам акції з нагоди Міжнародного дня захисту дітей

Теги: Загальні

 У світі, де кожен день залишає свої відбитки на ніжних дитячих душах, важливо нагадувати про те, що кожна дитина має право на щасливе, безпечне та безтурботне дитинство. 

   2968 дитячих малюнків надіслано з 25 по 29 травня в межах акції, ініційованої Харківським міським головою Ігорем Тереховим з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. Більше 400 робіт опубліковано у спільнотах Департаменту освіти
Департамент освіти дякує всім учасникам, які долучились до цієї ідеї та вчасно передали роботи. Ваша творчість, небайдужість та великі серця заслуговують на найщиріші слова захоплення та подяки. Ваші роботи не лише красиві, яскраві й цікаві.  Вони несуть у собі величезне значення – нагадування про право кожної дитини на щасливе та безпечне дитинство.
   Кожен ваш малюнок – це окрема історія, яка розповідає про емоції, які проймають душі. У цих мистецьких шедеврах – і спогади, і роздуми, і мрії, і віра, і надії на краще, які живуть у ваших юних серцях.  Дитячі картини говорять без слів, але нікого не залишають байдужими. Вони всі про відданість ідеї миру, захисту, любові до рідного міста та надії на мирне безтурботне майбутнє. І через кожен кольоровий штрих ми бачимо силу, що поселяється в кожному з нас, коли ми об’єднуємося для захисту найціннішого – наших дітей.
   ДЯКУЄМО УСІМ, ХТО ПІДТРИМАВ ІНІЦІАТИВУ, ділився матеріалами зазначеної тематики на особистих сторінках та сторінках Facebook своїх закладів освіти з тегом #Міжнародний_день_захисту_дітей.
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark