Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 59 гостей.

Карта сайту

ВІТАННЯ ДИРЕКТОРА ДЕПАРТАМЕНТУ ОСВІТИ ОЛЬГИ ІВАНІВНИ ДЕМЕНКО ЗІ СВЯТОМ ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА

Теги: Загальні

 Дорогі учні, шановні учителі, батьки, освітянська родино!

   Щиро вітаю вас з успішним закінченням навчального року! Уже втретє останній дзвоник для випускників харківських шкіл пролунає в умовах повітряних тривог і загроз. Та незважаючи на перешкоди, ми міцно тримаємо стрій, бо знаємо, що наш народ непереможний.
   Це свято – завжди урочисте, радісне та водночас зворушливе. Для школярів настає довгоочікувана пора канікул! Бажаю чудово провести це літо, наповнити своє життя яскравими враженнями,  позитивними емоціями, неймовірним натхненням, що забезпечить гарантований успіх нового навчального року. 
   Для вас, дорогі випускники, цей дзвоник насправді є останнім. Залишаються позаду шкільні роки – найбезтурботніша пора, сповнена мрій та сміливих планів. Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Вірю, що  вам вдасться реалізувати власні здібності, таланти, побудувати успішну кар’єру, бути гідними творцями своєї долі та всі свої вміння спрямувати на відбудову та розвиток рідного міста. 
   Шановні батьки! Разом зі своїми дітьми ви пройшли цей довгий і непростий шлях: раділи їхнім першим успіхам, підтримували та допомагали у важку хвилину. Хай же ваші діти стануть справжніми людьми, гідними поваги.
   Сердечно дякую вчителям за вашу самовіддану працю, за турботу й знання, які ви віддаєте своїм вихованцям, за вічний неспокій, невпинний пошук та педагогічну мудрість. Щиро зичу, аби вогонь творчості та любові до власної професії ніколи не полишав ваших сердець, а всі майбутні задуми та справи повнились світлом, красою й добром.
   Хай цей зворушливий дзвоник пролунає в кожному серці радісним настроєм та вірою у світлий, мирний, безтурботний завтрашній день та Перемогу України!


   З любов’ю та вірою  
   Директор Департаменту освіти                 Ольга Деменко
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark