Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 5 гостей.

Карта сайту

Відбулася зустріч директора Департаменту освіти Ольги Іванівни Деменко з керівником офісу ЮНІСЕФ в Дніпрі паном Кенаном Маді та представниками освітнього кластеру ЮНІСЕФ

Теги: Загальні

 22 червня відбулася зустріч директора Департаменту освіти Ольги Іванівни Деменко з керівником офісу ЮНІСЕФ в Дніпрі паном Кенаном Маді на якій представниками сторін були обговорені гуманітарні потреби задля підтримки процесів відновлення освітнього процесу та просування стратегічного партнерства заради підвищення рівня реалізації програмних ініціатив між міською радою та ЮНІСЕФ. На зустрічі були присутні Талалаєва Юлія – координатор освітніх проєктів ЮНІСЕФ та представники Департаменту освіти та міжнародного співробітництва. 

   Присутні обмінялися думками та визначилися з подальшими пріоритетами співробітництва з представниками ЮНІСЕФ (Дитячий фонд ООН) в Україні. У межах співпраці заплановано реалізацію проєктів, спрямованих на надання психологічної підтримки учасникам освітнього процесу – учителям, батькам, учням, що пережили травмуючі події та потребують допомоги, визначено шляхи створення цифрового освітнього центру, обговорено можливості комбінованої шкільної освіти. 
 

 

  

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark