Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 32 гостя.

Карта сайту

Випускні вечори – крок у доросле життя!

Теги: Загальні

 Ось і завершився такий складний 2022-2023 навчальний рік. Рік незламності, надії, віри, праці, добра, людяності, спротиву, викликів та непростих рішень. Рятуючись від страшної війни, наші учні розлетілися по всьому світу, перебували в сховищах під час повітряних тривог, часто сиділи без світла та інтернету. Та все одно тримали стрій і продовжували вчитися, бо розуміли, що тільки освічена нація може перемогти й побудувати вільне майбутнє після нашої дуже очікуваної Перемоги. Попереду у вчорашніх учнів доросле життя зі своїми радощами й труднощами, але шкільні спогади назавжди зостануться найсвітлішими. І мабуть, для кожного найяскравішою, найприємнішою згадкою залишиться випускний бал. Школами Харкова 14,15 та 18 червня прокотилася хвиля урочистостей, присвячених випуску учнів 11-их класів за участю Харківського міського голови Ігоря Олександровича Терехова, першого заступника Харківського міського голови Олександра Миколайовича Новака та директора Департаменту освіти Ольги Іванівни Деменко.

   Цьогоріч атестат про повну загальну середню освіту отримали 7542 випускники, з них у рідному місті – 3017. Дітям довелося пройти непрості випробування, але завдяки своїй працелюбності та старанням декотрі показали високі результати в навчанні, за що отримали винагороду: 712 випускників нагороджено медалями (537 - золото, 175 - срібло), 327 з яких отримали відзнаки в Харкові.
   За ініціативи міського голови Терехова І.О. всім випускникам, які перебувають у місті, вручили памʼятну медаль «Випуск-2023» на знак пошани до незламності духу та відданості рідному місту. Харків – місто-герой, взірець стійкості, мужності, нескореності. Поранений, втомлений, але тримається міцно та бореться. І вкотре доводить ворогу: наших людей не зламати, не перемогти! 
   Ігор Олександрович привітав із закінченням школи учнів, також подякував за знання та виховання їхнім вчителям та батькам. Мер зазначив, що Харків продовжує тримати високу освітню планку й побажав випускникам впевнено крокувати вперед, але не забувати про рідне місто.
   Щасливої та світлої дороги в доросле життя, наполегливості в досягненні наміченої мети, бути патріотами рідної землі бажали випускникам директори, вчителі, батьки та друзі. Ніжними переливами звучала мелодія шкільного прощального вальсу. Кружляючи у танці, учні прощалися зі школою, з учителями та однокласниками. 
   У добру путь, наші найкращі учні! Ваші успіхи та перемоги будуть для нас найвищою винагородою!
 

  

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark