Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 30 гостей.

Карта сайту

Вітання випускникам 2023 року від директора Департаменту освіти Харківської міської ради Ольги Іванівни Деменко

Теги: Загальні

  Шановні випускники!

  Ви перегортаєте останню сторінку шкільного життя в очікуванні найзнаменнішої події – випускного вечора. Усупереч війні, це свято сповнене надії на мир та Перемогу, з відчуттям суму та радості водночас. Відсьогодні ви йдете у доросле життя, де на вас чекають нові вершини та нові досягнення. Хай школа назавжди залишиться приємним спогадом про дитинство й юність, місце, де ви знайшли вірних друзів, уперше пережили радість перемог, відчули мудрість наук, загартували свій характер і навчилися відповідальності. 

  Своє майбутнє ви розпочали будувати саме в рідній школі. Отримані знання – це ваше безцінне багатство, що буде слугувати вам усе подальше життя.  Завжди пам’ятайте: ваші батьки, наставники, рідне місто покладають на вас великі сподівання, а ваші подальші успіхи стануть усім нам найвищою винагородою!

  Щиро подякуйте своїм педагогам за знання й тепло, які вони віддавали вам протягом одинадцяти шкільних років, за велике серце та непохитну віру в здібності й таланти кожного, за те, що для вас стали щирими друзями, мудрими й справедливими наставниками.

  Щедро даруйте своїм батькам безмежну любов та турботу, не шкодуйте для них добрих слів, адже вони завжди підтримували всі ваші починання та зігрівали вас теплом своїх сердець.

  Дорогі випускники! Ваша юність проходить у непростий час для нашої країни. Усі ми мріємо про гідне майбутнє нашої Батьківщини, нашого рідного міста, а воно особисто пов’язане з кожним із вас. Відмінного вам старту на життєвому шляху! Бажаю здійснення всіх ваших планів, задумів, сподівань.  Упевнено крокуйте до нових звершень на благо рідного незламного Харкова та всієї України!



   З любов’ю директор Департаменту освіти                               О.І. Деменко

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark