Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 57 гостей.

Карта сайту

Випускний у Шевченківському районі

Теги: Загальні

200 Закінчення школи – один із яскравих моментів у житті, що запам’ятовується назавжди та ніколи не повториться. 15 червня відбулось свято для випускників Шевченківського району. Харківський міський голова Ігор Терехов привітав учнів із закінченням школи.

   Мер подякував педагогам за високі досягнення випускників у навчанні, а також висловив подяку батькам. Ігор Олександрович  зазначив, що Харків продовжує тримати високу освітню планку і побажав випускникам впевнено крокувати вперед, але не забувати про рідне місто.
   «На вашу долю випало чимало викликів. Це і навчання під час ковіду, а тепер - війна. Але ви вистояли! Багато хто з вас навіть у найважчі часи залишався в місті. Я дуже пишаюся вами і вважаю, що ви заслуговуєте на найкраще майбутнє! Будьте сильними, йдіть у житті впевнено і завжди пам'ятайте про тих, хто вклав у вас серце, душу та виховав справжніми людьми. Вірю, що вже скоро ми разом відбудовуватимемо наше місто!» - звернувся до випускників Ігор Терехов.
   Зазначимо, що в Шевченківському районі з 1427 одинадцятикласників був відзначений медалями 161 випускник (121 - золотими, 40 - срібними).
 

 

  

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark