Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 32 гостя.

Карта сайту

Свято для випускників Індустріального району

Теги: Загальні

 У Харкові стартувала низка випускних вечорів. Цьогоріч це не таке масштабне дійство, як було раніше. Водночас атмосферне свято в тих, хто закінчив навчання в школах, повинно бути.

   14 червня в Харківському палаці дитячої та юнацької творчості проведено церемонію випуску школярів Індустріального району. 
   Випускників, педагогів та батьків привітав Харківський міський голова Ігор Терехов. Мер вручив найкращим школярам відзнаки за досягнення в навчанні та пам'ятні медалі «Випуск-2023» з написом «Пишаюся твоєю незламністю!». До того ж три родини випускників (волонтерів, військових та педагогічної династії) були відзначені Подяками міського голови.
   «Це дуже зворушливий момент для кожного! На вашу долю, діти, випали важкі іспити, але я пишаюся тим, що, попри жахи війни, ви вчилися, а вчителі продовжили дарувати вам найцінніше - знання. Упевнений, що після нашої перемоги ми відбудуємо Харків і всі разом писатимемо історію нашого рідного міста та України!» - зазначив Ігор Терехов.
   Загалом в Індустріальному районі 665 випускників 11-х класів, 369 із яких перебувають у Харкові. Відзначено медалями 57 школярів (47 золотих та 10 срібних).
 

 

 

  

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark