Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 58 гостей.

Карта сайту

ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Прикладне значення фізичної та військової підготовки у майбутній професії»

Теги: Загальні

 16-17 травня 2023 року в онлайновому режимі відбудеться ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Прикладне значення фізичної та військової підготовки у майбутній професії».

   Організаторами конференції є: Міністерство освіти і науки України, Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти», Комітет з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, спортивні установи та громадські організації України та Польщі.
   Місія конференції – активізація наукових та прикладних досліджень з питань удосконалення фізичної і військової підготовки в умовах сьогодення.
   Для участі у конференції необхідно зареєструватися до 16.05.2023 р. за покликанням.
   У програмі конференції: онлайн-трансляції, обговорення, презентації, тренінги та майстер-класи підвищення кваліфікації, відеоуроки та відеолекції, знайомство із організаторами, спікерами та тренерами.
   До участі запрошуються представники органів управління освітою, центрів професійного розвитку педагогічних працівників, інклюзивно-ресурсних центрів, вчителі та викладачі закладів загальної середньої, професійної (професійно-технічної), працівники закладів позашкільної освіти, усі зацікавлені особи.
   Участь у конференції безоплатна. Початок 16 та 17 травня о 10.00.
   Детальна інформація щодо участі та напрямків роботи конференції в інформаційному листі за покликанням.
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark