Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 0 гостей.

Карта сайту

Комунікативний тренінг для підлітків «Кордони особистості»

Теги: Загальні

 Департамент освіти Харківської міської ради продовжує надавати психологічну допомогу та емоційну підтримку всім учасникам освітнього процесу в умовах війни, зосередивши особливу увагу на роботі з підлітками.

   2 травня 2023 року практичними психологами Харківського інклюзивно-ресурсного центру №1 Харківської міської ради О. Ковальчук та Т. Соболь у режимі онлайн було проведено комунікативний тренінг для підлітків «Кордони особистості». 
   Особисті кордони – це ті обмеження, які ми вибудовуємо з іншими людьми, це визначення того, що ми вважаємо прийнятним в їх поведінці щодо нас, а що – ні. Це наш особистий простір, індивідуальна сфера інтересів, принципів і переконань. Саме в підлітковому віці кордони особистості активно проявляються, тому дуже важливо навчитися їх відчувати.
   Разом з ведучими підлітки обговорили, з чого починається становлення особистих кордонів, які різновиди кордонів бувають і чому вони взаємопов’язані, як коректно  відмовити людині та чому важливо встановлювати кордони й що ми відчуваємо, коли їх порушують. 
   Учасники тренінгу отримали корисні поради на випадок того, як діяти, якщо ваші психологічні кордони порушують. 
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark