Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 3 гостя.

Карта сайту

Відбулося чергове заняття групи психологічної підтримки для батьків

Теги: Загальні

 У рамках реалізації проєкту Департаменту освіти «Психологічна підтримка учасників освітнього процесу в умовах війни» 28 квітня 2023 року практичними психологами Харківського інклюзивно-ресурсного центру №1 В.В. Успенською та Ю.О. Водоп’яновою було  проведено заняття супервізійної групи для батьків, у якому взяли участь 12 учасників. 

   Під час зустрічі було розглянуто питання психологічного аспекту харчування, причин відчуття чи невідчуття голоду. Розглянуто також зв’язок емоційного та фізіологічного голоду. Психологія та харчування - це дві дисципліни, які пов'язані між собою. Саме тому спостерігається зростаюча обізнаність про те, як їжа впливає на наш емоційний стан або на те, як наш емоційний стан впливає на те, що ми їмо.
   Учасникам була запропонована арттерапевтична методика «Найсмачніша страва», за допомогою якої вони усвідомили своє ставлення до їжі, процесу смакування. 
   Зустріч пройшла плідно, присутні активно взяли участь в обговоренні запропонованої теми, супервізори отримали зворотній зв'язок від учасників групи.
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark