Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 22 гостя.

Карта сайту

Правила безпеки на залізничному транспорті України

Теги: Матеріали для використання в роботі

 Літо, подорожі, пригоди. Канікули тільки розпочались. Багато хто планує поїздки та відпочинок, а дехто залишиться вдома та буде шукати інший спосіб розважити себе. Саме час нагадати правила безпеки громадян на залізничному транспорті.

   Адже останнім часом, відповідно до статистики Укрзалізниці,  спостерігається тенденція до збільшення випадків травмування громадян на об’єктах залізничної інфраструктури, зокрема на станціях.
   У біді, що трапилася з неповнолітніми, завжди є провина дорослих, які не пояснюють (або погано пояснюють) своїм дітям чи вихованцям реальність загрози, можливі трагічні наслідки необачності та ігнорування правил безпеки на об’єктах залізничної інфраструктури, не контролюють, де і з ким діти проводять вільний час, які забави обирають, а також нерідко самі показують неповнолітнім не гідний наслідування приклад.
   Варто також  пам’ятати, що залізниця є зоною підвищеної небезпеки не тільки через pyx поїздів та електропоїздів, а i у зв’язку з наявністю енергетичного обладнання, яке має напругу електричного струму від 220 вольт до 27500 вольт.
   Для ознайомлення дітей з  правилами безпеки на залізничному транспорті України фахівцями Укрзалізниці створено тематичні презентаційні матеріали.
   Завжди слід пам’ятати правила безпеки, щоб канікули були безпечними!

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark