Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 14 гостей.

Карта сайту

Харків’янин отримав срібло у Міжнародних змаганнях INFOMATRIX 2024

Теги: Турнір з основ інформатики

 На початку червня у Світовому фіналі Міжнародного конкурсу комп'ютерних проєктів INFOMATRIX 2024, який відбувся в м. Бухарест (Румунія), юні українські науковці вибороли безпрецедентну кількість призових місць у 23 із 24 номінацій, у яких брали участь: 5 платинових нагород, 7 золотих, 4 срібних та 7 бронзових. 

   INFOMATRIX — це масштабні юнацькі змагання із програмування, комп'ютерного мистецтва, робототехніки та інших IT-напрямів. Його місія — стати каталізатором світових позитивних змін через технології, об'єднуючи далекоглядних молодих людей з різних культур. 
   Цьогоріч у фіналі взяли участь 280 учасників із 17 країн світу, які змагалися у п'яти номінаціях: програмування, комп'ютерне мистецтво, апаратне управління, короткометражний фільм та хакатон.
   Данило Хименко, учень Харківського ліцею № 14 Немишлянського району, успішно виступив у складі української збірної команди. Проєкт «Корисний світ чарівної казки» отримав схвальні відгуки від членів журі та інших учасників конкурсу й був нагороджений срібною медаллю. Данило присвятив свій фільм з анімацією «Особливий кріт» темі сталого розвитку та навчанню впродовж життя. 
   Бажаємо Данилові нових звершень, творчого натхнення та подальших перемог!
 
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark