Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 17 гостей.

Карта сайту

Рефлексивна зустріч щодо результатів педагогічної інтернатури

Теги: Заходи

 Шлях педагога від молодого спеціаліста до майстра непростий. Багато в чому він залежить від особистих якостей та професійних знань, отриманих у виші. Та чи не найважливіші на цьому шляху – перші кроки професійного досвіду, умови роботи, колектив і підтримка колег. Таку підтримку в 2023/2024 навчальному році зміг отримати 51 практичний психолог та соціальний педагог закладів освіти міста, які були призначені на посаду вперше, шляхом відвідування заходів Школи молодого фахівця психологічної служби. 

   За цей рік з молодими спеціалістами проведено 8 занять та 4 супервізійні зустрічі, які організував Координаційний центр психологічної служби системи освіти міста Харкова. 
   04 червня 2024 року була проведена рефлексивна зустріч, на якій практичні психологи та соціальні педагоги змогли проаналізувати набутий досвід, адже це є важливим інструментом для особистого зростання та професійного розвитку. Усі учасники заходу зазначили, що зустрічі Школи молодого фахівця допомогли адаптуватися до педагогічної діяльності, набути фахових компетентностей та педагогічної майстерності. Координатори побажали молодим колегам успіхів, наполегливості та цілеспрямованості, адже їх праця ─ безцінний внесок у зміцнення психічного здоров’я українців.
 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark