Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 20 гостей.

Карта сайту

Заклади освіти міста долучились до відзначення Дня Європи

Теги: Заходи

 Цьогоріч 9 травня Україна вдруге відзначала День Європи. Відзначення зазначеного свята в нашій державі – це підтвердження єдності України та Європи не тільки за географічною ознакою, а і за духом, історією, спільними цінностями, адже український народ є невід’ємною частиною європейської цивілізації. Ця дата – чудова нагода висловити вдячність Європейському Союзу за підтримку та допомогу для протистояння російській збройній агресії.

   З метою ознайомлення з європейськими цінностями та традиціями, популяризації загального європейського культурного надбання та поширення ідеї європейської ідентичності серед молоді у закладах освіти міста відбулися тематичні онлайн-заходи: засідання круглих столів, бесіди, перегляд фото- та відеоматеріалів, усні журнали, години спілкування, виховні години, присвячені культурній спадщині країн Європи, інтелект-вікторини з питань національних культурних традицій, звичаїв та обрядів народів Європи. Крім того, школярі міста активно долучилися до онлайн-уроку з нагоди Дня Європи від Освітнього центру Верховної Ради.
   З інформацією про проведення заходів можна ознайомитися на веб-сайтах, сторінках Facebook адміністрацій районів, управлінь та закладів освіти.
 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark