Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 55 гостей.

Карта сайту

Комунікативний тренінг для підлітків «Робота з негативними переживаннями: тривожність, ставлення до помилок»

Теги: Заходи

 Щоб допомогти учням справлятися з негативними думками, навчитися нормалізувати свій емоційний стан координатори психологічної служби системи освіти міста Харкова 28 травня 2024 року провели комунікативний тренінг «Робота з негативними переживаннями: тривожність, ставлення до помилок». До тренінгу долучилися 27 учнів сьомих-дев’ятих класів закладів освіти міста.

   Тренери організували роботу задля підвищення емоційної стійкості учасників тренінгу, ознайомили їх із методами зменшення рівня тривожності, познайомили зі способами створення позитивного ставлення до себе та власних помилок. 
   Під час тренінгу підлітки виконували різноманітні вправи, відповіли на питання щодо причин їхньої тривожності. 
У ході інтерактивних вправ: «Пустий чи повний?», «На помилках вчаться», «Долонька спокою» школярі переконалися, що помилки можна використовувати для власного навчання, для корекції своїх дій. 
   Цикл комунікативних тренінгів у цьому навчальному році завершено. Усі учасники заходу зазначили, що чекають на нові тренінги, адже вони є корисними, необхідними та пізнавальними. Тренери побажали школярам віри в себе, у свої сили, не боятися робити помилки. 
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark